Vstupenka

Kulinář Buřty & Barolo v Čestru

Kdo by řekl, že si obyčejný špekáček jednou začne s noblesním vínem z Piemontu?! Tahle dvojka je trochu jako Romeo a Julie – každý z jiného světa, a přesto jim to spolu jiskří. U stolu se tu potká lidovost s aristokracií, kouř s tříslovinou, buřt s Barolem. Zní to šíleně? Možná jo. Ale právě proto to bude večer, na který jen tak nezapomenete.
 


 

Cíl všech masožravců

V kuchyni Čestru se maso griluje na dřevěném uhlí nebo dlouze peče ve speciální sauně, která dominuje interiéru a stojí hned vedle prosklené bourárny. Kuchaři tu pracují především s masem jalovic, volků a černostrakatých vepřů, které pochází od českých farmářů. Řezníci v bourárně připravují steaky z různých partií masa a kusy určené k pečení obalují do vepřové bránice.


Kudy k nám

Legerova 57/75
Praha 1
Vinohrady
 

Navigovat

Více info?

Kontaktujte nás na cestr@ambi.cz nebo zavolejte +420 739 266 287.

Novinky najdete na našem 
FacebookuInstagramu

Nevíte, jaký zážitek vybrat?
Kupte naši dárkovou kartu, která platí v 32 podnicích Ambiente, a nechejte na obdarovaném, kde si ji vychutná.

Zajímá mě víc

Chcete ji přidat do košíku?