Kurz

Dochucuj jako šéfkuchař – kyselá chuť

Jak kyselé je správně kyselé? Proč je kyselost významná? Čím vším se dá jídlo okyselit? Tento kurz je pro každého, kdo se chce naučit základní pravidla ochucování pokrmů, která usnadňují práci nejen profesionálům, ale budou fungovat i u vás doma.

Centrum vzdělávání a inovací UM

UM je místem pro všechny profíky i gastronomické nadšence, kteří mají chuť se učit a vzájemně inspirovat. Z každého kurzu si odnesou spoustu nových znalostí a zkušeností, ale i tištěnou brožuru, která je nabitá základními i doplňujícími materiály, aby měli při jakémkoli zaváhání kam sáhnout. 

 

Kudy k nám:

Národní 60/28
Praha 1
Nové Město

Naše tréninková kuchyň, kavárna, výčep i učebna jsou schované v suterénu budovy č. p. 28 na ulici Národní.

Navigovat

Více info?

Kontaktujte nás na um@ambi.cz nebo zavolejte +420 221 105 221.

Víte, že kartu můžete využít v jakémkoliv z podniků Ambiente?

Novinky najdete na našem 
FacebookuInstagramu

Nevíte, jaký zážitek vybrat?
Kupte naši dárkovou kartu, která platí v 32 podnicích Ambiente, a nechejte na obdarovaném, kde si ji vychutná.

Zajímá mě víc

Chcete ji přidat do košíku?