Vstupenka

Drůbeží Kulinář v Café Savoy

Do Café Savoy přiletěly kachny a kohouti. Tito opeřenci zaujmou hlavní roli v představení dubnového Kulináře – očekávejte čtyři vyladěné chody inspirované francouzskou kuchyní, kde budou zářit jako hlavní ingredience. Pod menu se podepsali sous-chef Tomáš Vlček a Boris Agostini, kuchař a majitel firmy Gurmánská drůbež, která je naším dlouholetým dodavatelem.

Tradice už od roku 1893

To v Café Savoy poprvé přivítali hosty. Restaurace brzy získala věhlas svou kvalitou a jedinečnou atmosférou, která už se jen těžko hledá. Dnes se do Savoye chodí na vyhlášené opulentní snídaně i pomalé večeře, u kterých je snadné zapomenout na čas.
 

Kudy k nám

Vítězná 124/5
Praha 5
Malá Strana

Navigovat

Více info

Kontaktujte nás na savoy@ambi.cz
nebo zavolejte +420 731 136 144.

Novinky najdete na našem 
FacebookuInstagramu

Nevíte, jaký zážitek vybrat?
Kupte naši dárkovou kartu, která platí v 32 podnicích Ambiente, a nechejte na obdarovaném, kde si ji vychutná.

Zajímá mě víc

Chcete ji přidat do košíku?