Kurz

Jak na hladinku

Mistryně výčepní Lucie Janečková vám ukáže rozdíl mezi hladinkou, šnytem a mlíkem. A také názorně předvede, jak se to rozhodně nemá dělat, aby vás už v žádné hospodě neošidili. Čepování si sami vyzkoušíte – svůj půllitr můžete plnit, dokud stihnete upíjet. Zkrátka výzva pro opravdové milovníky piva!

Česká hospoda, kde si dáváme záležet na dobrém pivu

V Lokálu budujeme na dvou základních pilířích - skvělém čepovaném plzeňském pivu a tradiční české kuchyni. V domě U Bílé kuželky, který je schovaný v malostranských uličkách, se dokonce čepuje pivo už od roku 1862. Po otevření Lokálu U Bílé Kuželky v roce 2010 se údajně právě tady začala tradice popíjení u parapetů, která se postupem času rozšířila do všech ostatních Lokálů.

Kudy k nám

Míšeňská 12
Praha 1
Malá Strana

 

Navigovat

Více info?

Kontaktujte nás na institutpivo@ambi.cz nebo +420 774 106 552.

Novinky najdete na našem 
FacebookuInstagramu

Nevíte, jaký zážitek vybrat?
Kupte naši dárkovou kartu, která platí v 32 podnicích Ambiente, a nechejte na obdarovaném, kde si ji vychutná.

Zajímá mě víc

Chcete ji přidat do košíku?