Kurz

Jak na hladinku

Mistryně výčepní Lucie Janečková vám ukáže rozdíl mezi hladinkou, šnytem a mlíkem. A také názorně předvede, jak se to rozhodně nemá dělat, aby vás už v žádné hospodě neošidili. Čepování si sami vyzkoušíte – svůj půllitr můžete plnit, dokud stihnete upíjet. Zkrátka výzva pro opravdové milovníky piva!

Česká hospoda, kde si dáváme záležet na dobrém pivu

V Lokálu budujeme na dvou základních pilířích - skvělém čepovaném plzeňském pivu a tradiční české kuchyni. V domě U Bílé kuželky, který je schovaný v malostranských uličkách, se dokonce čepuje pivo už od roku 1862. Po otevření Lokálu U Bílé Kuželky v roce 2010 se údajně právě tady začala tradice popíjení u parapetů, která se postupem času rozšířila do všech ostatních Lokálů.

Kudy k nám

Míšeňská 12
Praha 1
Malá Strana

 

Navigovat

Časté dotazy

Potkáme se v Lokále U Bílé kuželky ve spodním patře.
Jelikož jsou prostory, kde se kurz koná ve spodním patře, budete po dobu kurzu bez signálu. Wifi k dispozici.
V případě potřeby kontaktujte produkční Terezu Plášilovou – 774 106 552.


Minimální kapacita kurzu jsou 4 účastníci. V případě, že kurz nebude naplněn, může být zrušen, nejpozději však týden před jeho konáním. Všem účastníkům budou nabídnuty náhradní termíny nebo vrácení peněz.

Novinky najdete na našem 
FacebookuInstagramu

Nevíte, jaký zážitek vybrat?
Kupte naši dárkovou kartu, která platí v 32 podnicích Ambiente, a nechejte na obdarovaném, kde si ji vychutná.

Zajímá mě víc

Chcete ji přidat do košíku?