Vstupenka

Pop-up Wagyu vs. Přeštík

Vaše porce Katsu-sando sendviče s malým ořechem z wagyu Torikai Chikusan.
Na dvorku vinárny Bokovka zažijete japonskou tradici v podobě Katsu-sando sendvičů a potěšíte své chuťové buňky máslově jemným japonským wagyu. 

Kreativní šéfkuchaři František Skopec a Jirka Horák si pro vás připravili jedinečný pop-up, na který sbírali inspiraci při svých stážích v Japonsku. Pozvání na pop-up přijal i sám Kengo Torikai, z jehož farmy v prefektuře Tottori maso pochází a který rád zodpoví zvídavé dotazy hostů. 

Jiří Horák a František Skopec

Jirka Horák a František Skopec jsou kreativní šéfkuchaři Ambiente, kteří v rámci vzdělávání a inovací jezdí na inspirační cesty, stáže a školení. V předchozích letech strávili několik týdnů v Japonsku, kde měli mimo jiné možnost podívat se na farmu Torikai Chikusan a pracovat v tamním řeznictví, které jsou vyhlášené svým wagyu.  
 

Kudy k nám

Dvorek Bokovky
Dlouhá 37
Praha 1

Navigovat

Více info?

Kontaktujte nás na um@ambi.cz 
nebo zavolejte +420 221 105 221.
 

Novinky najdete na našem 
FacebookuInstagramu

Nevíte, jaký zážitek vybrat?
Kupte naši dárkovou kartu, která platí v 32 podnicích Ambiente, a nechejte na obdarovaném, kde si ji vychutná.

Zajímá mě víc

Chcete ji přidat do košíku?