Kurz

Škola steaku z Čestru

Od výběru masa přes správné propečení až po omáčku! Šéfkuchař Pavel Brichzin vás naučí rozdíly mezi různými partiemi i způsoby přípravy a pak už se pustíte do praxe – od tataráku přes steaky z vybraných špičkových mas až po dva druhy omáček, které je skvěle doprovodí.

Centrum vzdělávání a inovací UM

UM je místem pro všechny profíky i gastronomické nadšence, kteří mají chuť se učit a vzájemně inspirovat. Z každého kurzu si odnesou spoustu nových znalostí a zkušeností, ale i tištěnou brožuru, která je nabitá základními i doplňujícími materiály, aby měli při jakémkoli zaváhání kam sáhnout. 

 

Kudy k nám:

Národní 60/28
Praha 1
Nové Město

Naše tréninková kuchyň, kavárna, výčep i učebna jsou schované v suterénu budovy č. p. 28 na ulici Národní.

 

Navigovat

Více info?

Kontaktujte nás na um@ambi.cz nebo zavolejte +420 221 105 221.

Víte, že kartu můžete využít v jakémkoliv z podniků Ambiente?

Novinky najdete na našem 
FacebookuInstagramu

Nevíte, jaký zážitek vybrat?
Kupte naši dárkovou kartu, která platí v 32 podnicích Ambiente, a nechejte na obdarovaném, kde si ji vychutná.

Zajímá mě víc

Chcete ji přidat do košíku?