Kurz

Už to kvasí: kefír, tibi a kombucha

Dušan vás provede živým světem kvašení a ukáže vám, co všechno si můžete s pomocí pár věcí vyrobit. Osvojíte si práci s tibi krystaly při přípravě vodního i mléčného kefíru a naučíte se správně je ochucovat. Pak přijde na řadu kombucha – ze zeleného čaje a medu, ale i z černého čaje s cukrem. A jako bonus se pustíte do mexické tepachy – kvašeného nápoje z ananasu.

Centrum vzdělávání a inovací UM

UM je místem pro všechny profíky i gastronomické nadšence, kteří mají chuť se učit a vzájemně inspirovat. Z každého kurzu si odnesou spoustu nových znalostí a zkušeností, ale i tištěnou brožuru, která je nabitá základními i doplňujícími materiály, aby měli při jakémkoli zaváhání kam sáhnout. 

 

Kudy k nám:

Národní 60/28
Praha 1
Nové Město

Naše tréninková kuchyň, kavárna, výčep i učebna jsou schované v suterénu budovy č. p. 28 na ulici Národní.

 

Navigovat

Více info?

Kontaktujte nás na um@ambi.cz nebo zavolejte +420 221 105 221.

Víte, že kartu můžete využít v jakémkoliv z podniků Ambiente?

Novinky najdete na našem 
FacebookuInstagramu

Nevíte, jaký zážitek vybrat?
Kupte naši dárkovou kartu, která platí v 32 podnicích Ambiente, a nechejte na obdarovaném, kde si ji vychutná.

Zajímá mě víc

Chcete ji přidat do košíku?