Zážitek
Večeře pro dva v restauraci Štangl
Unikátní degustační zážitek, který vzývá nevšední chutě a přírodní divy. „Chceme vařit jídla, která jsou jednoduchá na výdej, ale složitá na přípravu. Soustředíme pozornost na chuť, textury a momenty u stolu, které se neopakují,” vysvětluje Martin Štangl. Součástí jeho kuchyně jsou hydroponický systém na bylinky, lednice na fermentaci a černání surovin, lednice na zrání masa, nebo kynárna pro množení plísní. Vrací se tak k podstatě přírodních procesů a zároveň neustále hledá inovativní způsoby, jak suroviny od místních farmářů zpracovat a servírovat hostům. Otevřená kuchyně je jako laboratoř plná objevů a vy to kouzlo můžete pozorovat a ochutnávat naživo, zatímco se vás bude starat pozorný tým, který vás vezme mezi sebe jako vlastní vzácné přátele.
Karta je nabitá na aktuální cenu degustačního menu pro dvě osoby.