Zážitek oceněný michelinskou hvězdou! Kuchaři pod vedením Oldřicha Sahajdáka tu vaří z lokálních surovin od spřízněných farmářů, sběračů i lovců a inspiraci při tom hledají v tradiční kuchyni a přírodních cyklech. Pokud například připravují zvěřinu, zajímá je, co zvíře jí, kde žije a jak roční období mění jeho chutě. Je to zkrátka zážitek, který by byla škoda prozradit celý.
Naši sommelieři experimentují a promýšlejí vinné i nealkoholické párování s jídly. Nápoje míchají z ovoce, zeleniny, bylinek a ořechů. Ve vinotéce máme vína od malých evropských vinařů. Důraz klademe na původ hroznů a za nejdůležitější považujeme k přírodě šetrnou práci ve vinohradu.
Nevíte, jaký zážitek vybrat?
Při nákupu nad 2 000 Kč od nás dostanete za každých utracených 1 000 Kč stovku navrch.