Jan Hartwig platí za génia a právem také za jednoho z nejlepších šéfkuchařů (střední) Evropy. Znalosti sbíral například v berlínské restauraci Pomp Duck and Circumstance, v kuchyni Christiana Jürgense v michelinském podniku Kastell, v GästeHaus Erfort nebo v tříhvězdičkové restauraci Aqua, kde se vypracoval na sous chefa. Od května 2014 pracoval jako šéfkuchař restaurací Atelier a Garden v mnichovském hotelu Bayerischer Hof. Rok po jeho příchodu získal Atelier dvě hvězdy, v roce 2017 dosáhl Jan Hartwig na třetí michelinskou hvězdu. V roce 2022 se rozhodl osamostatnit a otevřel vlastní podnik JAN, který během několika měsíců obdržel tři michelinské hvězdy. Na menu interpretuje nejen DNA německé kuchyně, ale především sám sebe.
UM je místem pro všechny profíky i gastronomické nadšence, kteří mají chuť se učit a vzájemně inspirovat. Z každého kurzu si odnesou spoustu nových znalostí a zkušeností, ale i tištěnou brožuru, která je nabitá základními i doplňujícími materiály, aby měli při jakémkoli zaváhání kam sáhnout.
Centrum vzdělávání a inovací UM
Národní 60/28
Praha 1
Nové Město
Akce se pořádá v sousedícím kině Evald
Pokud nevíte, jak a kde svou dárkovou kartu použít, klikněte na tlačítko a vše se dozvíte.
Nevíte, jaký zážitek vybrat?
Kupte naši dárkovou kartu, která platí v 32 podnicích Ambiente, a nechejte na obdarovaném, kde si ji vychutná.