{{ $controls['bf'].price.price_formatted }}
Zbývá {{ $controls['bf'].voucher.stock_amount }} ks

Sdílené menu servírované na společný stůl

 

Buřty

Utopenec, talián, telewurst, špekáček, sušené fermentované maso, různé druhy klobás, pečivo, kyselá zelenina
 

Steak

T-bone steak Fiorentina, salsiccie, zvěřinová klobása, hranolky, salát, omáčky
 

Barolo

Barolo 2021 Tre di Berri
Barolo 2020 Rocche dei Manzoni
Barolo 2016 Cordero di Montezemolo
Barolo 2015 Cascina Fontana
 

Cíl všech masožravců

V kuchyni Čestru se maso griluje na dřevěném uhlí nebo dlouze peče ve speciální sauně, která dominuje interiéru a stojí hned vedle prosklené bourárny. Kuchaři tu pracují především s masem jalovic, volků a černostrakatých vepřů, které pochází od českých farmářů. Řezníci v bourárně připravují steaky z různých partií masa a kusy určené k pečení obalují do vepřové bránice.


Kudy k nám

Legerova 57/75
Praha 1
Vinohrady
 

Navigovat

Dárkovou kartu už máte?

Pokud nevíte, jak a kde svou dárkovou kartu použít, klikněte na tlačítko a vše se dozvíte.
 

Vyzkoušejte i další zážitky

<br>Nakupujete ve velkém pro firmu?

Nakupujete ve velkém pro firmu?
S chutí vyjdeme vstříc všem vašim požadavkům.


Pište na profirmu@ambi.cz

Novinky najdete na našem 
FacebookuInstagramu

Nevíte, jaký zážitek vybrat?
Kupte naši dárkovou kartu, která platí v 32 podnicích Ambiente, a nechejte na obdarovaném, kde si ji vychutná.

Zajímá mě víc

Chcete ji přidat do košíku?