Buřty
Utopenec, talián, telewurst, špekáček, sušené fermentované maso, různé druhy klobás, pečivo, kyselá zelenina
Steak
T-bone steak Fiorentina, salsiccie, zvěřinová klobása, hranolky, salát, omáčky
Barolo
Barolo 2021 Tre di Berri
Barolo 2020 Rocche dei Manzoni
Barolo 2016 Cordero di Montezemolo
Barolo 2015 Cascina Fontana
V kuchyni Čestru se maso griluje na dřevěném uhlí nebo dlouze peče ve speciální sauně, která dominuje interiéru a stojí hned vedle prosklené bourárny. Kuchaři tu pracují především s masem jalovic, volků a černostrakatých vepřů, které pochází od českých farmářů. Řezníci v bourárně připravují steaky z různých partií masa a kusy určené k pečení obalují do vepřové bránice.
Kudy k nám
Legerova 57/75
Praha 1
Vinohrady
Pokud nevíte, jak a kde svou dárkovou kartu použít, klikněte na tlačítko a vše se dozvíte.
Nevíte, jaký zážitek vybrat?
Kupte naši dárkovou kartu, která platí v 32 podnicích Ambiente, a nechejte na obdarovaném, kde si ji vychutná.