Tento kurz je pro každého, kdo rád detailně zkoumá chutě na svém talíři a zajímá ho dochucování. Naše tipy z profesionální kuchyně budou stejně dobře fungovat i u vás doma! Dozvíte se vše o kyselosti – jakou má ideálně sílu, jakou chuť doplňuje nebo podporuje a taky proč někdy způsobuje, že nemůžeme přestat jíst. Ukážeme si to hned na třech jídlech, která si určitě oblíbíte stejně jako my. Navíc se naučíte nakládat zeleninu nebo připravit omáčku beurre blanc.
Co se na kurzu naučíte: jak fungují chutě a jak se vzájemně ovlivňují, jak pracovat s kyselou chutí, jak kyselost funguje ve vztahu k ostatním chutím, jaké jsou různé možnosti okyselení pokrmu, jak nakládat nakyselo a jak se dělá omáčka beurre blanc
Délka kurzu jsou 4 hodiny.
Jana je bývalou kreativní šéfkuchařkou Ambiente, dnes se věnuje hlavně své dceři Taře a soukromým kurzům a akcím. Díky tomu, že navštívila úctyhodné množství různých restaurací po celém světě, získala mnoho zkušeností a v Ambiente měla na starost nové projekty i rozvoj kuchařů. Janina paleta je velmi barevná a všestranná, jedno téma jí ale baví o kousek víc než ty ostatní - a sice dochucování!
UM je místem pro všechny profíky i gastronomické nadšence, kteří mají chuť se učit a vzájemně inspirovat. Z každého kurzu si odnesou spoustu nových znalostí a zkušeností, ale i tištěnou brožuru, která je nabitá základními i doplňujícími materiály, aby měli při jakémkoli zaváhání kam sáhnout.
Kudy k nám
Národní 60/28
Praha 1
Nové Město
Pokud nevíte, jak a kde svou dárkovou kartu použít, klikněte na tlačítko a vše se dozvíte.
Nevíte, jaký zážitek vybrat?
Kupte naši dárkovou kartu, která platí v 32 podnicích Ambiente, a nechejte na obdarovaném, kde si ji vychutná.
Při nákupu nad 2 000 Kč od nás dostanete za každých utracených 1 000 Kč stovku navrch.