{{ $controls['bf'].price.price_formatted }}
Zbývá {{ $controls['bf'].voucher.stock_amount }} ks

Popis kurzu

Vysvětlíme si, jak kávu ovlivňují různé proměnné (poměry, kvalita vody, hrubost mletí, receptura) a jak s nimi pracovat, abyste využili potenciálu dobrého zrna na maximum! Taky se dozvíte, jak kávu vybírat, a co je to vlastně výběrová káva, jak se pěstuje, sklízí, zpracovává a praží.

Naučíte se základy kávy, jak si ji vybírat, jak se káva zpracovává a co všechno ovlivňuje její chuť, jak si skládat recept a co ho ovlivňuje, lépe rozumět vodě a mletí a různé způsoby přípravy filtrované kávy.

Délka kurzu jsou 3 hodiny.


 


 

 

 

 

Ondřej Štökl

Óňa Štökl jako hlavní barista Ambiente zodpovídá nejen za kávu, ale i za celou nápojovou nabídku – od výběru ingrediencí po inovace. Sleduje, co hýbe světem gastronomie, a přináší inspiraci do provozů napříč Ambiente. Bývalý mistr republiky v latinskoamerických tancích a šampion v latte artu prošel třeba AnonymouS Coffee a Eskou. 

 

 

 

Centrum vzdělávání a inovací UM

UM je místem pro všechny profíky i gastronomické nadšence, kteří mají chuť se učit a vzájemně inspirovat. Z každého kurzu si odnesou spoustu nových znalostí a zkušeností, ale i tištěnou brožuru, která je nabitá základními i doplňujícími materiály, aby měli při jakémkoli zaváhání kam sáhnout. 

 

Kudy k nám 

Národní 60/28 
Praha 1 
Nové Město

 

Navigovat

Dárkovou kartu už máte?

Pokud nevíte, jak a kde svou dárkovou kartu použít, klikněte na tlačítko a vše se dozvíte.
 

Vyzkoušejte i další kurzy

<br>Nakupujete ve velkém pro firmu?

Nakupujete ve velkém pro firmu?
S chutí vyjdeme vstříc všem vašim požadavkům.


Pište na profirmu@ambi.cz

Novinky najdete na našem 
FacebookuInstagramu

Nevíte, jaký zážitek vybrat?


Kupte naši dárkovou kartu, která platí v 32 podnicích Ambiente, a nechejte na obdarovaném, kde si ji vychutná.

Při nákupu nad 2 000 Kč od nás dostanete za každých utracených 1 000 Kč stovku navrch.

Zajímá mě víc

Chcete ji přidat do košíku?