Krájení je základ, který si potřebuje osvojit každý správný kuchař, ať už profesionál, nebo hobík. František Skopec mu proto věnuje hned celý kurz. Během dvou hodin si vyzkoušíte různé techniky krájení a spoustu užitečných triků, které vás naučí lehkosti, přesnosti a rychlosti ve spolupráci s kvalitním nožem. Ten si můžete buď přinést z domu a procvičovat krájení s ním, anebo vás čeká trénink s noži od značky Fabini. Jakou možnost zvolíte?
Délka kurzu jsou 2 hodiny.
František Skopec je kreativní šéfkuchař Ambiente. Předtím než posílil tým UMu působil jako šéfkuchař v Café Savoy, kde měl na starost chod kuchyně, cukrárny i pekárny. František vystudoval hotelovou školu a management a pracovně začínal jako provozní a později manažer. Po čase se ale rozhodl vyměnit náročný koloběh organizace práce a lidí za kuchyni a bez jakékoli praxe nastoupil do Manú Emanuela Ridiho. Tam získal své první kuchařské zkušenosti, se kterými se později ucházel o místo kuchaře v Café Savoy. Tehdy mu to vyšlo a František se postupně vypracoval až na šéfkuchaře. Dnes má spolu s Jirkou Horákem a Tomášem Valkovičem na starost rozvoj nových konceptů v Ambiente a vzdělávání kuchařů a veřejnosti.
UM je místem pro všechny profíky i gastronomické nadšence, kteří mají chuť se učit a vzájemně inspirovat. Z každého kurzu si odnesou spoustu nových znalostí a zkušeností, ale i tištěnou brožuru, která je nabitá základními i doplňujícími materiály, aby měli při jakémkoli zaváhání kam sáhnout.
Kudy k nám
Národní 60/28
Praha 1
Nové Město
Pokud nevíte, jak a kde svou dárkovou kartu použít, klikněte na tlačítko a vše se dozvíte.
Nevíte, jaký zážitek vybrat?
Kupte naši dárkovou kartu, která platí v 32 podnicích Ambiente, a nechejte na obdarovaném, kde si ji vychutná.
Při nákupu nad 2 000 Kč od nás dostanete za každých utracených 1 000 Kč stovku navrch.