Na kurzu se naučíte, jak připravovat maso ke zpracování s co nejvyšší efektivitou a šetrností. U hovězího mase se zaměříte na jeho správné očištění a nakrájení na steaky. Pak vás František provede krok za krokem porcováním kuřete. Pár dobře provedenými řezy si ukážete, že kuře není jen stehno, prso a křídlo. Díky tomu z něj do budoucna vytěžíte naprosté maximum. Vrcholem kurzu bude filetování ryby, které si vyžaduje největší preciznost. Vše budete mít šanci si vyzkoušet opakovaně a hlavně s podporu a praktickými tipy Františka a to nejen na práci s nožem, ale i na následné využití masa.
Domů si pak odnesete vše, co si naporcujete: 1 kg hovězího masa, 2 kuřata, 2 ryby
František Skopec je kreativní šéfkuchař Ambiente. Předtím než posílil tým UMu působil jako šéfkuchař v Café Savoy, kde měl na starost chod kuchyně, cukrárny i pekárny. František pracovně začínal jako provozní, po čase se ale rozhodl vyměnit náročný koloběh organizace práce a lidí za kuchyni a bez jakékoli praxe nastoupil do Manú Emanuela Ridiho. Tam získal své první kuchařské zkušenosti, se kterými se později ucházel o místo kuchaře v Café Savoy. Tehdy mu to vyšlo a František se postupně vypracoval až na šéfkuchaře. Dnes má spolu s Jirkou Horákem a Tomášem Valkovičem na starost rozvoj nových konceptů v Ambiente a vzdělávání kuchařů a veřejnosti.
UM je místem pro všechny profíky i gastronomické nadšence, kteří mají chuť se učit a vzájemně inspirovat. Z každého kurzu si odnesou spoustu nových znalostí a zkušeností, ale i tištěnou brožuru, která je nabitá základními i doplňujícími materiály, aby měli při jakémkoli zaváhání kam sáhnout.
Kudy k nám
Národní 60/28
Praha 1
Nové Město
Pokud nevíte, jak a kde svou dárkovou kartu použít, klikněte na tlačítko a vše se dozvíte.
Nevíte, jaký zážitek vybrat?
Kupte naši dárkovou kartu, která platí v 32 podnicích Ambiente, a nechejte na obdarovaném, kde si ji vychutná.
Při nákupu nad 2 000 Kč od nás dostanete za každých utracených 1 000 Kč stovku navrch.