{{ $controls['bf'].price.price_formatted }}

Popis kurzu

Děti jsou naše budoucnost, a proto jsme pro ně připravili speciální kurz. Moc se těšíme na to, až si s dětmi společně uvaříme, naučíme je pracovat s masem a vysvětlíme jim něco málo o surovinách. Na kurzu se naučíme, jak zapojit naše nejmenší v kuchyni a čím je nadchnout pro vaření a dobré jídlo. Lektorem je nejen prvotřídní řezník, ale hlavně milující tatínek dvou dcer, kterým předává radost ze svého řemesla. Sekundovat mu bude kreativní šéfkuchař celého Ambiente – trojnásobný oco, který s dětmi vaří dnes a denně. 

Délka kurzu jsou 2 hodiny.

František Kšána & Tomáš Valkovič

František Kšána - řezník z pražského Břevnova. Františkův tatínek měl vyhlášené řeznictví v Patočkově ulici, takže František mohl nahlédnout pod pokličku tohoto tradičního řemesla velmi brzy. K Ambiente se připojil v roce 2012 a právě jemu vděčíme za zpopularizování přeštíka, sádla a tradičně vyráběných špekáčků, párků a dalších uzenin. Františkův jedinečný přístup k hostům, jeho výřečnost, nadšení pro věc a energie, kterou vkládá do zpracování, výroby i osvěty ho předchází a on je právem považován za řezníka nejen s velkým Ř, ale i velkým srdcem.

Tomáš Valkovič je kreativním šéfkuchařem Ambiente. Původně sice studoval obchodní akademii, ale naštěstí ho při výpomoci v bratislavské pizzerii chytla kuchařina. Velmi rychle se stal šéfkuchařem a do své restaurace Camouflage si ho vyhlédl Martin Korbelič. Tomáše čekalo ještě otevření restaurace ve Vídni, a pak už ho zlákaly lokální suroviny, takže vyměnil fine dining za malé bistro v Banské Bystrici. Touha učit se Tomáše zavedla do pražského Kampa Parku a záhy do Esky, kde se vypracoval na šéfkuchaře. Nyní sídlí v Umu a jeho hlavní úlohou je rozvíjet nové koncepty, zkoušet a testovat různé receptury a postupy, vést interní vzdělávání pro kuchaře a teď  také pro veřejnost. Ve volném čase pořádá spolu s Jirkou Horákem pop-upy – servíruje na nich langoše a tacos, které prostě musíte ochutnat!

 

Centrum vzdělávání a inovací UM

UM je místem pro všechny profíky i gastronomické nadšence, kteří mají chuť se učit a vzájemně inspirovat. Z každého kurzu si odnesou spoustu nových znalostí a zkušeností, ale i tištěnou brožuru, která je nabitá základními i doplňujícími materiály, aby měli při jakémkoli zaváhání kam sáhnout. 


Kudy k nám

Národní 60/28
Praha 1
Nové Město

 

Navigovat

Dárkovou kartu už máte?

Pokud nevíte, jak a kde svou dárkovou kartu použít, klikněte na tlačítko a vše se dozvíte.
 

Vyzkoušejte i další kurzy

<br>Nakupujete ve velkém pro firmu?

Nakupujete ve velkém pro firmu?
S chutí vyjdeme vstříc všem vašim požadavkům.


Pište na profirmu@ambi.cz

Novinky najdete na našem 
FacebookuInstagramu

Nevíte, jaký zážitek vybrat?
Kupte naši dárkovou kartu, která platí v 32 podnicích Ambiente, a nechejte na obdarovaném, kde si ji vychutná.

Zajímá mě víc

Chcete ji přidat do košíku?