{{ $controls['bf'].price.price_formatted }}
Zbývá {{ $controls['bf'].voucher.stock_amount }} ks
Vyprodáno

Popis kurzu

Během čtyř hodin se naučíte připravit čtyři oblíbené druhy vánočního cukroví. Osvojíte si zásady přípravy křehkého těsta pro dokonale vláčné a jemné cukroví, techniku tvarování a plnění vosích hnízd, správné míchání a formování medovníkových kuliček, postupy pro pečení a zdobení marokánek, různé variace lineckých koláčů a také tipy, jak cukroví správně skladovat, aby zůstalo čerstvé a chutné.

Délka kurzu jsou 4 hodiny.


 

Alžbeta Zemanová a Sára Lučanová

Alžběta před rokem působila v UMu, odkud se přesunula do Štangla a následně do Goodloku, kde aktuálně vaří. Mezitím jste ji mohli potkávat také na akcích ZE MĚ projektu.

Sára začínala v kuchyni Savoye, odkud pokračovala do La Degustation. Dnes ji můžete potkat buď v UMu, nebo ve Vila 63, kde se věnuje vaření a práci s týmem.

 

Centrum vzdělávání a inovací UM

UM je místem pro všechny profíky i gastronomické nadšence, kteří mají chuť se učit a vzájemně inspirovat. Z každého kurzu si odnesou spoustu nových znalostí a zkušeností, ale i tištěnou brožuru, která je nabitá základními i doplňujícími materiály, aby měli při jakémkoli zaváhání kam sáhnout. 


Kudy k nám

Národní 60/28
Praha 1
Nové Město

 

Navigovat

Dárkovou kartu už máte?

Pokud nevíte, jak a kde svou dárkovou kartu použít, klikněte na tlačítko a vše se dozvíte.
 

Vyzkoušejte i další kurzy

<br>Nakupujete ve velkém pro firmu?

Nakupujete ve velkém pro firmu?
S chutí vyjdeme vstříc všem vašim požadavkům.


Pište na profirmu@ambi.cz

Novinky najdete na našem 
FacebookuInstagramu

Nevíte, jaký zážitek vybrat?
Kupte naši dárkovou kartu, která platí v 32 podnicích Ambiente, a nechejte na obdarovaném, kde si ji vychutná.

Zajímá mě víc

Chcete ji přidat do košíku?