Jiří Horák
je kreativní šéfkuchař Ambiente sídlí v Umu, kde ve své laboratoři rozvíjí nové nápady, (znovu)objevuje recepty a s pokorou sobě vlastní sdílí své kulinářské vášně s profesionály i veřejností. Pokud má chvíli volna, nejspíš připravuje vyladěné langoše nebo tacos na různé pop-upové projekty.
František Skopec
je kreativní šéfkuchař Ambiente, má na starost rozvoj nových konceptů v Ambiente a vzdělávání kuchařů a veřejnosti.
Alžběta Zemanová, která působila třeba v ZE MĚ projektu, Štanglu a nyní v Goodloku.
UM je místem pro všechny profíky i gastronomické nadšence, kteří mají chuť se učit a vzájemně inspirovat. Z každého kurzu si odnesou spoustu nových znalostí a zkušeností, ale i tištěnou brožuru, která je nabitá základními i doplňujícími materiály, aby měli při jakémkoli zaváhání kam sáhnout.
Centrum vzdělávání a inovací UM
Národní 60/28
Praha 1
Nové Město
Pokud nevíte, jak a kde svou dárkovou kartu použít, klikněte na tlačítko a vše se dozvíte.
Nevíte, jaký zážitek vybrat?
Kupte naši dárkovou kartu, která platí v 32 podnicích Ambiente, a nechejte na obdarovaném, kde si ji vychutná.