Snídaňové menu se mění podle sezóny a suroviny pocházejí výhradně od malých farmářů a pěstitelů. Vejce dodává regenerativní farma Štamberk, kde se mají slepice jako v ráji. Bylinky si šéfkuchař Martin Štangl sbírá na Sázavě nebo je sklízí přímo v restauraci ve vlastní hydroponické farmě. Stařená svíčková i čerstvá salsiccia pochází z Amasa. Každá surovina tu má svůj původ, smysl i chuť – a dohromady tvoří zážitek, který jen tak někde nenajdete.
Restauraci Štangl najdete v někdejším 1. patře Esky – ocitnete se tak v prostoru, který dobře znáte, ale pocítíte v něm zcela novou atmosféru. Váš zážitek umocní také otevřená kuchyně. Díky jedinečnému uspořádání stolů můžete doslova nahlížet pod pokličku novodobé gastronomie.
Kudy k nám
Pernerova 673/49
Praha 8
Karlín
Pokud nevíte, jak a kde svou dárkovou kartu použít, klikněte na tlačítko a vše se dozvíte.
Nevíte, jaký zážitek vybrat?
Kupte naši dárkovou kartu, která platí v 32 podnicích Ambiente, a nechejte na obdarovaném, kde si ji vychutná.