{{ $controls['bf'].price.price_formatted }}

Cíl všech masožravců

V kuchyni Čestru se maso griluje na dřevěném uhlí nebo dlouze peče ve speciální sauně, která dominuje interiéru a stojí hned vedle prosklené bourárny. Kuchaři tu pracují především s masem jalovic, volků a černostrakatých vepřů, které pochází od českých farmářů. Řezníci v bourárně připravují steaky z různých partií masa a kusy určené k pečení obalují do vepřové bránice.


Kudy k nám

Legerova 57/75
Praha 1
Vinohrady
 

Navigovat

Dárkovou kartu už máte?

Pokud nevíte, jak a kde svou dárkovou kartu použít, klikněte na tlačítko a vše se dozvíte.
 

Vyzkoušejte i další zážitky

<br>Nakupujete ve velkém pro firmu?

Nakupujete ve velkém pro firmu?
S chutí vyjdeme vstříc všem vašim požadavkům.


Pište na profirmu@ambi.cz

Novinky najdete na našem 
FacebookuInstagramu

Nevíte, jaký zážitek vybrat?
Kupte naši dárkovou kartu, která platí v 32 podnicích Ambiente, a nechejte na obdarovaném, kde si ji vychutná.

Zajímá mě víc

Chcete ji přidat do košíku?