Řada vín na lístku pochází z Čech a Slovenska a jsou tak stejně lokální jako suroviny, jejichž chuť akcentují. „Víno by mělo být víc než jen nápoj z kvašených hroznů, mělo by reflektovat práci přírody i následnou péči vinařů”, říká head sommeliérka Štanglu Linda Novohradská. Osobně se potkává s vinaři a kromě výběru těch nejkvalitnějších bobulí si zakládá na tom, aby nepoužívali chemické postřiky ani žádné umělé přísady.
Ve Štanglovi všechno plyne klidně a přirozeně – od atmosféry po servis i samotné jídlo. V kuchyni se nesází na efekty, ale na chuť, texturu a respekt k místu, kde žijeme. Základem je důsledná lokálnost surovin a porozumění tomu, z jakých kořenů vyrůstá česká kuchyně.
Kudy k nám
Pernerova 673/49
Praha 8
Karlín
Pokud nevíte, jak a kde svou dárkovou kartu použít, klikněte na tlačítko a vše se dozvíte.
Nevíte, jaký zážitek vybrat?
Kupte naši dárkovou kartu, která platí v 32 podnicích Ambiente, a nechejte na obdarovaném, kde si ji vychutná.