Šéfkuchař Pavel Brichzin vám předá všechny potřebné znalosti, díky kterým si doma připravíte steak tak, jak ho máte rádi! Prozradí vám, jak se liší jednotlivé části masa, jak si je opracovat i metody jejich přípravy, jak si maso vybírat, jak dosáhnout ideální míry propečení a jak s ním nakládat po tepelné úpravě. Následně si vše prakticky vyzkoušíte – od tataráku po luxusní steaky z prvotřídních kusů masa, doplněné o dva typy oblíbených omáček.
Pavel Brichzin je šéfkuchařem Čestru. Když se vyučil kuchařem, rok studoval na ČZU, ale pak už zamířil do kuchyně v restauraci Jaromíra Sadílka. Poté nastoupil do Čestru, kde se vypracoval až na zástupce šéfkuchaře. Na stejné pozici sbíral čtyři roky zkušenosti v Kantýně. Po znovuotevření Čestru přijal nabídku stát se šéfkuchařem a od té doby spolu se svým týmem kouzlí s masem, pracuje na nové identitě restaurace a vyhledává ty nejlepší dodavatele surovin.
UM je místem pro všechny profíky i gastronomické nadšence, kteří mají chuť se učit a vzájemně inspirovat. Z každého kurzu si odnesou spoustu nových znalostí a zkušeností, ale i tištěnou brožuru, která je nabitá základními i doplňujícími materiály, aby měli při jakémkoli zaváhání kam sáhnout.
Kudy k nám
Národní 60/28
Praha 1
Nové Město
Pokud nevíte, jak a kde svou dárkovou kartu použít, klikněte na tlačítko a vše se dozvíte.
Nevíte, jaký zážitek vybrat?
Kupte naši dárkovou kartu, která platí v 32 podnicích Ambiente, a nechejte na obdarovaném, kde si ji vychutná.
Při nákupu nad 2 000 Kč od nás dostanete za každých utracených 1 000 Kč stovku navrch.