Budeme společně pracovat s odpalovaným těstem v těch nejznámějších, ale i v překvapivých podobách. Čeká vás spousta technik, nových dovedností i sladkých ochutnávek. Naučíte se, jak připravit žloutkový věneček – od výroby těsta až po jeho skládání s lahodným žloutkovým krémem. Navíc si při té příležitosti osvojíte práci s karamelem. A na závěr si z odpalovaného těsta vyrobíte ovocné knedlíky, kterých se už ve svém domácím repertoáru nikdy nebudete chtít vzdát.
Naučíte se vyrábět a zpracovávat odpalované těsto, připravit žloutkový krém, správně stříkat odpalované těsto a pracovat s cukrářským sáčkem, vyrobit si čokoládovou ganáž, základy práce s čokoládou, dokonalý karamel, vyšlehat šlehačku jako profesionál, pracovat s fondánem a teorii i praxi různých technik šlehání.
Délka kurzu je 5 hodin.
Lukáš Pohl je šéfcukrářem v Myšákovi. Je známý tím, že nikdy nepřestává vylepšovat své recepty a pro dezerty si vždy vybírá jen ty nejlepší suroviny. Se sladkým řemeslem začal díky své babičce a dnes má na kontě dlouholeté zkušenosti z Café Savoy, La Degustation Bohême Bourgeoise, ale i z Hospody v New Yorku.
UM je místem pro všechny profíky i gastronomické nadšence, kteří mají chuť se učit a vzájemně inspirovat. Z každého kurzu si odnesou spoustu nových znalostí a zkušeností, ale i tištěnou brožuru, která je nabitá základními i doplňujícími materiály, aby měli při jakémkoli zaváhání kam sáhnout.
Kudy k nám
Národní 60/28
Praha 1
Nové Město
Pokud nevíte, jak a kde svou dárkovou kartu použít, klikněte na tlačítko a vše se dozvíte.
Nevíte, jaký zážitek vybrat?
Kupte naši dárkovou kartu, která platí v 32 podnicích Ambiente, a nechejte na obdarovaném, kde si ji vychutná.
Při nákupu nad 2 000 Kč od nás dostanete za každých utracených 1 000 Kč stovku navrch.