{{ $controls['bf'].price.price_formatted }}

Popis túry

Během jednoho dne se spolu s Filipem potkáte s pekařem, sládkem, výčepním, řezníkem, kuchařem a cukrářem, kteří vám poodhalí, co se skrývá za vláčným chlebem, osvěžujícím pivem, voňavým masem, vyladěnou recepturou i křehkou kremrolí. Podíváte se do zákulisí restaurací, do sladké výrobny, kuchyně i na bourárnu, na něco si budete moct sáhnout a všechno budete moct ochutnat! K tomu všemu vám bude Filip vyprávět historky, nepublikova(tel)né příběhy a všemu právě poznanému dávat kontext. Zakuste Ambiente!

Společně se během 6 hodin s Filipem podíváte do Esky, Štangla, Dvou kohoutů, Kantýny, Myšáka a UMu.

Filip Trčka

Začínal jako číšník v Celetné, potom přešel do Mánesky. Jako generální manažer rozjížděl La Degustation Bohême Bourgeoise a newyorskou Hospodu, ve stejné funkci působil i v Lokále u Bílé kuželky. Pomáhal nastavit standardy Ambiente v cateringu White Circus. Absolvoval školu CIA (Culinary Institut of America) zaměřenou na obsluhu, nyní z pohledu hosta vychytává jako ombudsman hostů nedostatky v restauracích Ambiente.

 

Dárkovou kartu už máte?

Pokud nevíte, jak a kde svou dárkovou kartu použít, klikněte na tlačítko a vše se dozvíte.
 

Vyzkoušejte naše kurzy

<br>Nakupujete ve velkém pro firmu?

Nakupujete ve velkém pro firmu?
S chutí vyjdeme vstříc všem vašim požadavkům.


Pište na profirmu@ambi.cz

Novinky najdete na našem 
FacebookuInstagramu

Nevíte, jaký zážitek vybrat?
Kupte naši dárkovou kartu, která platí v 32 podnicích Ambiente, a nechejte na obdarovaném, kde si ji vychutná.

Zajímá mě víc

Chcete ji přidat do košíku?