{{ $controls['bf'].price.price_formatted }}
Zbývá {{ $controls['bf'].voucher.stock_amount }} ks

Nealko otevírá nečekané chuťové obzory

Párované nápoje obvykle vychází z jedné či dvou surovin s jednoduchou čistou chutí, jako je tomu u jednotlivých jídel. K nealkoholickému párování přistupuje sommelier Zdeněk Oudes stejně jako k doporučování vína, aby se chutě ve sklenici a na talíři vzájemně doplňovaly – k rybě volí svěží okurkovou šťávu, ke zvěřině zase vývar ze šípků a pecek zredukovaný do tmavé šťávy připomínající staré víno. Experimentováním vznikají dosud nepředstavitelné kombinace, jako třeba nápoj z uzených cibulí či rybízová šťáva macerovaná s grilovacími štěpky.

Hledání našich chutí

„Naše jídla mají předobraz v tradiční kuchyni, receptury vycházejí z knihy Kuchařská škola Marie B. Svobodové z roku 1894. V té době ještě neexistovalo ani Československo, proto naše kuchyně reprezentuje spíš středoevropskou kuchyni. Česká pro nás znamená, že do každého chodu tlačíme české chutě, které známe z dětství,” vysvětluje šéfkuchař Oldřich Sahajdák.

 

Kudy k nám

Haštalská 753/18
Praha 1
Staré Město

Navigovat

Dárkovou kartu už máte?

Pokud nevíte, jak a kde svou dárkovou kartu použít, klikněte na tlačítko a vše se dozvíte.
 

Vyzkoušejte i další zážitky

<br>Nakupujete ve velkém pro firmu?

Nakupujete ve velkém pro firmu?
S chutí vyjdeme vstříc všem vašim požadavkům.


Pište na profirmu@ambi.cz

Novinky najdete na našem 
FacebookuInstagramu

Nevíte, jaký zážitek vybrat?
Kupte naši dárkovou kartu, která platí v 32 podnicích Ambiente, a nechejte na obdarovaném, kde si ji vychutná.

Zajímá mě víc

Chcete ji přidat do košíku?